Alles over Shiene’s Things

Alles over shienesthings 

Welkom bij shienesthings

Op mijn blog kunnen jullie alles lezen over technologie, electronica en zal ik jullie proberen wat motivatie te geven. B.v. over hoe je met je angst kunt omgaan. Of hoe jij je kracht kunt gebruiken om een doel of punt te bereiken. 

Je kunt al op mijn blog lezen over bijv de talent in your soul. Ook hoe jij de waarde kunt ontdekken in kleine dingen in het leven. Heel vaak wordt dat vergeten. Als je goed nadenkt over wat waardevol is, dan hebben we die al in ons handen en moeten we het alleen gebruiken, sterker maken en ons stem laten horen wat echt waarde heeft in het leven. 

Verder heb ik ook een YouTube kanaal met daily vlogs. Je kunt van alles vinden op mijn kanaal. Mijn hoofdonderwerpen zijn motivatie, software, gadgets. Alles wat met electronica te maken heeft. 

Youtube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCk1nCi3PdciLYr3DX2UKUag?view_as=subscriber

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *