Alles over Shiene’s Things

Welkom op Shiene’s Things.

Mijn naam is Shiene Arjun en dit is mijn website waar je alles kan vinden over tech of motivatie. Om meer te weten te komen over mij zelf heb ik een aparte blog geschreven over wie is Shiene Arjun. Dit is de link van wie is Shiene Arjun: https://www.shienesthings.nl/2019/12/07/wie-is-shiene-arjun/ Motivatie en tech zijn twee verschillende onderwerpen. Toch geven allebei de onderwerpen mij energie, enthousiasme, motivatie, discipline. Alles Wat je erom heen op kan noemen. Naast mijn blog heb ik ook een YouTube kanaal. De link naar mijn YouTube kanaal: https://www.youtube.com/channel/UCk1nCi3PdciLYr3DX2UKUag?view_as=subscriber Mijn kanaal kun je ook terug vinden boven in de menu. Op mijn kanaal kun je ook onderwerpen bekijken zoals tech en motivatie.

Op deze website kun je lezen over: Hoe je 100% productief kunt zijn, van sparen een gewoonte maken, dankbaarheid, ego speelt onbewust tikkertje of andere onderwerpen vijf shortcuts voor de ipad 2019 op de Smart Keyboard, digitaal lezen, mijn apple collectie, technologie mijn passie en nog veel meer andere onderwerpen.

Onder de artikelen heb je ook de gelegenheid om een reactie te plaatsen. Ik vind het altijd leuk om naar jullie reacties te lezen. Natuurlijk reageer ik graag terug.

Heel veel lees plezier op mijn website en tot bij mijn nieuw artikel.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *