De macbook pro 15 inch met touchbar.

23 februari 2017 om precies te zijn om 17.15 heb ik mijn eerste macbook pro bestelt. 24 februari om 14.15 mocht ik mijn macbook pro in ontvangst nemen. Deze 2 dagen waren de 2 dagen waar ik zo lang naar heb uitgegeven. Mijn eerste macbook pro met touchbar, de nieuwste model van apple.

Wat brengt de macbook pro met zich mee: 15.4 inch diagonaal Retina-display met led- achtergrond verlichten,2880 x 1800 pixels. 2,6- GHz quad-core intel core i7 met 6 mb. 16GB RAM. 256GB SSD. 4 Thunderbolt 3-poorten usb-c. Koptelefoonaansluiting touchbar met touch ID. Toetesenbord met achtergrondverlichting en omgevingslichtsensor,WIFI en bluetooth 4.2,Facetime HD-camera, macOS vooraf geïnstalleerd. Afmeting en gewicht: 1,55 x 34,93 x 24,07 cm, 1,83 kg. voldoet aan de energie STAR normen.

In kleren maakzit werken aan mijn website
Op de bank met mijn macbook pro

De macbook pro heb ik nu een week en het is een heel makkelijk, lichte laptop. Zelf heb ik nog geen andere min punten gevonden behalve dat de meeste poorten ontbreken. De laptop heeft een ingebouwde antivirus scan dus hoef je geen andere externe antivirus voor de laptop aanschaffen. Je kunt ook de volledige microsoft office op de macbook installeren. De langdurigheid van de batterij gaat heel lang mee. In de hele week dat ik mijn macbook pro gebruik hoef ik hem aan het einde van de week pas op te laden. Daarnaast moet ik zeggen dat wanneer je grote software op de macbook pro gebruikt de batterij natuurlijk sneller leeg raakt. Mijn macbook pro 15 inch gebruik ik zelf voor mijn website bewerken van mijn youtube video’s en administratie.De macbook pro is daar heel geschikt voor. Wat alleen wennen is zijn de sneltoetsen die verschillen van de windows laptops.Ook moet je rekening houden met de bestanden die je gebruikt dat je die opslaat zodat het leesbaar is op de macbook pro. Het is erg comfortabel om met de macbook pro te werken in elke houding. Je kunt ook je inkomende telefoontjes opnemen en natuurlijk zelf vanaf de macbook pro bellen. Natuurlijk moeten we niet vergeten dat je zelfs op de macbook pro kunt sms en smsjes ontvangen.

 

 

 

 

 

De macbook pro is heel er dun en licht van gewicht. Het is daarom makkelijk om je macbook mee te kunnen nemen met je op reis.

 

Met de usb-c poorten is het nu mogelijk om je laptop op te laden   met elke poort.

De tauchbar op de MacBook Pro maakt het bewerken van video’s, het werken met microsoft office en video’s bekijken op de macbook pro heel makkelijk. Er zijn natuurlijk veel meer opties met de touchbar. Zo kun je heel snel je volume regelen of de helderheid van je beeldscherm.

 

Macbook pro setup

Als je overgaat van een windows laptop/pc naar de macbook pro is het wennen om te werken met de Mac OS Sierra. Houd rekening met het volgende: veel bestanden worden van windows beveiligd, dat betekent dat je bestanden soms worden geblokkeerd. De bestanden zijn te deblokkeren. Je zult ook tegen aanlopen dat je externe harde schijf niet werkt als jij je harde schijf eerste keer aansluit aan je macbook pro.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *