Muziek????

Muziek is een een deel van mijn leven. Muziek is mijn inspiratie, mijn motivatie , mijn positiviteit , het niet opgeven en voor mijn doel gaan. Het maakt me rustig en laat mij nadenken over hoe mooi het leven kan zijn. Met muziek kan ik schrijven, voelen wat ik wil voelen, lachen, huilen , in een dip zitten en nog veel meer. Het kan me brengen waar ik naar toe wil gaan en waar ik wil eindigen.  wanneer ik vaar of zweef laat muziek mij nooit vallen. De woorden die ik zoek komen met muziek weer boven water. Het geeft me rust op de momenten dat ik het nodig heb. Ik kan zijn waar ik wil zijn. Met muziek kan ik zijn wie ik wil zijn. Het laat me nooit in steek. Muziek laat me mijn zorgen vergeten en komt op voor een oplossing voor de zorgen.

Muziek wijst mij de weg die ik moet volgen, het laar mij voelen wat er in mijn hart zit en niet wat mensen willen dat er in mijn hart moet zijn.

Muziek geeft mij het vertrouwen/zelfvertrouwen terug, geeft mij de kracht niet op te geven. Als ik angst heb neemt muziek mijn angst weg. Ik luister dag en nacht naar muziek. Ik sta er mee op en ga er mee naar bed.

Als ik een duwtje in de rug nodig hebt geeft muziek mij ook die kracht. kortom zonder muziek staat mijn leven stil.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *