Dromen (doorzettingsvermogen, rust en geduld)

We dromen allemaal. Als we slapen of als we denken aan wat we willen worden of willen zijn. Je hebt dan een droom of een wens. Soms komen die dromen en wensen uit, maar soms ook weer niet. Soms duurt het een tijdje tot je dromen uitkomen.

Als je een wens/droom hebt en je wilt er naar toe werken dan zijn er 2 aller belangrijkste stappen. 1ste stap doorzettingsvermogen: niet opgeven maar door gaan tot jij je doel bereikt hebt. Rust/geduld: Het is heel belangrijk dat je rust bewaart in je gedachte en zeer zeker geduld hebt.  Met deze 2 belangrijke stappen kun je een heel eind komen. Treur vooral niet te lang als het niet in 1 keer lukt. Maar kijk waar het juist fout gaat en probeer het dan anders te doen. Wil niet te snel. Maak voor jezelf stappen en volg de stappen.

Het toe werken naar je dromen pacht heel veel energie. Probeer deze energie ook te verdelen. Het kost heel veel tijd, maar merk je dat je verder komt geeft het je meer energie verder te gaan. Als mensen om je heen merken dat je echt wat wil bereiken een wens hebt en je daar heel veel aandacht aanbesteed en je verder wil komen ook daad werkelijk verder komt,  zullen ze jou steunen en de weg ook jou wijzen.

Het is zeker niet makkelijk. Met heel veel doorzettingsvermogen rust en geduld zul je een heel eind komen om je dromen of je wens te laten uitkomen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *