Youtube ervaringen

Mijn youtube channel heeft mij als persoon veranderd. Ik kom juist meer buiten. Ik doe ook sociaal heel veel contacten op. Het maakt het ook avontuurlijker. Je gaat activiteiten doen, je krijgt meer inspiratie. Nu ik een youtube Channel heb, ben ik echt constant bezig met creatief zijn. Wat is leuk om te filmen, of wat is leuk om te fotograferen. Ik ga nu zelfs elke donderdag middag naar het park. Dan gaan er zoveel iideeën door mijn hoofd. Wat is leuk voor mijn vlog,  teksten die dan door mijn hoofd spoken en die ik dan opschrijf. Ik kom juist zo meer ter ontdekking dat ik met vrienden of soms alleen echt overal naar toe kan gaan.  Ik weet dat ik met mijn ouders echt overal naar toe ben gegaan wat ik erg leuk vond.

Maurituis, Dubai, Turkije, Maleise en natuurlijk Suriname niet te vergeten. En dat wil ik weer doen, uiteraard niet alleen voor mijn youtube channel maar ook de gezelligheid,  rust en cultuur. Ik ben ten ontdekking gekomen dat je dan niet meer binnen zit, maar juist meer op pad gaat.  Natuurlijk doe ik ook meer ervaringen op door naar youtubers te kijken.  Het belangrijkste is met je kanaal is dat je uniek blijft en geduld hebt.  Hoe meer ervaringen ik zelf op doe hoe leuker ik het vindt het met de wereld te delen.  Je krijgt ook meer lef om in publiek op te nemen.

 

Als ik van et werk naar huis fiets of zelf gewoon de fiets pak en op mijn gemak ga fietsen ontdek ik dan hele leuke plekken om te volgen. Maar niet alleen om te volggen, het geeft me ook een bepaalde rust.

Mijn youtube channel geeft mij meer energie dan ik verwacht had. 😃😃😃😄.

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *