De wind

Ik sta op een rots en kijk over het water. Ik hoor de wind een piepend geluid maken. Het is een angstig maar ook een overwinnings geluid. Je blijft ernaar luisteren en overwind het angstig geluid. De wind waait over mijn haren, armen wangen heen. Het voelt koel en verfrissend aan. Kon ik de wind maar aanraken. Binnen in mij voel ik dat de wind mijn wantrouwen, onzekerheid, angst en onveiligheid weg waait. Het begint te voelen of ik vlieg, vlieg door alles wat mij sterk kan maken en weer de kracht geeft om d hele wereld aan te kunnen. De wind stopt, ik voel de zon schijnen. Vol vertrouwen kijk ik in de verte en al mijn doelen gaan door mijn hoofd heen. Heel veel energie komt naar boven en wil van alles doen. Mijn tas staat in verte ik loop ernaar toe en voel tijdens het lopen de wind waaien. Al mijn ideetjes schrijf ik op in mijn notie boek. Door mijn hoofd gaan alle ideeën en hoe ik mijn ideeën ga en wil aanpakken. Ik pak mijn spullen weer in mijn rugtas en rij weer terug naar huis. Het voelt heel goed gaan door de wind heen te fietsen. Eenmaal thuis aangekomen denk ik hoe ik de wind over me heen voelde. veilig, krachtig. en vol vertrouwen.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *