Vloggen

Elke weekend neem ik een weekend vlog op. Dit heeft me echt anders laten denken. Heel anders. Elke week denk je wat leuk zal zijn voor de vlog of weekend. Je bent bezig met ideetjes, maar onbewust ben je ook eigenlijk bezig met meer activiteiten doen, je bent meer naar buiten. Elk onderwerp dat in me op komt schrijf ik op in mijn notitie boekje en ga er het weekend mee aan de slag. Ik kijk ook naar andere vloggers hoe zei aan het vloggen zijn. Deze methode neem ik dan zelf mee in mijn vlog maar dan om mijn eigen manier en methode. Ik ben elke dag bezig met mijn clipjes. Welke onderwerpen er komen, wat is nieuw, wat gebeurd er in en om onze wereld.

Zins ik aan het volgen ben zie ik ook het leven veel helderder. Je bent je van bewust wat er gebeurt om je heen. Vloggen kan een ervaring zijn en je leren hoe het leven echt in elkaar zit, het goede maar ook het slechte.

Ik ben begonnen met het vloggen met een iPhone de iPhone 5 16 gb in het zwart. Het was voor mij handig met een iPhone te vloggen omdat jij je iPhone altijd bij de hand hebt.  Daarna kocht ik een nieuwe telefoon de iPhone 6s. Met deze iPhone kun je in 4k opnemen. Dat betekent dat de kwaliteit veel beter is. Nadat ik erachter kwam dat met een iPhone vloggen niet zo handig is wanneer je vrienden of familieleden opbellen terwijl je vlogt heb ik een beslissing genomen om een digitale camera aan te schaffen. De Sony wx 500. Deze camera kan ook in 4k kwaliteit opnemen.  Met deze camera ben ik meer gaan filmen. Ik kwam langzamer hand ook achter dat het leuk werd om buiten te vloggen. Met een grote camera is het niet zo handig. Toen ontdekte ik de Nikkei action camera. Een camera die je overal in kan zetten een meenemen. Ook kreeg je er heel veel bij. Zo doe ik meer ervaringen op. Hoe meer ik ervaar hoe meer ik bewuster wordt van alles wat er is en leeft.

Vloggen met de iPhone 5

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *