STOP!!!!! Do not stand still But make Your dream come true.

Stel je komt in een situatie terecht waar je moeilijk uit kunt komen. Een situatie wat je tegenhoud om je doelen, je dromen, je wensen uit te laten komen. GEEF NIET OP!!!!!. Laat ik het zo zeggen GEEF NOOIT OP!!!!!. Kijk eerst naar de situatie. Wat is de situatie? Wat kan ik doen om de situatie te herstellen of ook al is het wat kan ik doen om te helpen? Natuurlijk mag je er mee zitten dat je in deze situatie zit, maar zit er niet te lang mee. Hoe langer je ermee zit hoe moeilijker het is om eruit te komen. Negativiteit is gezond. WAAROM? Het laat je beseffen anders denken, maar het maakt je sterk. Sterk in het OMDENKEN.  Ga juist denken als je uit je dip bent aan wat kun je doen? Wat heb je nodig? Wie wil jij naast je hebben staan om ervoor te zorgen dat ik uit die situatie kom of het beter te maken.  Probeer van elke situatie hoe moeilijk of zwaar de situatie is een positieve wending te geven. LOOP ER NIET VOOR WEG!!!!!!!! Confronteer de situatie juist. Je kunt de situatie confronteren door juist positief stap voor stap de situatie te veranderen.  Of het nou 1 stap is of een halve stap. Het gaat erom dat je bewust bent dat je weet wat de situatie is en dan gaat kijken hoe je de situatie wilt/kunt veranderen dan bedoel ik verbeteren. 

Kijk wat prioriteit is. Soms duurt het weken, maanden, jaren om een doel te bereiken. Zorg er alleen voor dat niemand jou in de weg staat of laat staan. Jij kent de weg ook al heb je die nog niet gevonden. STA NOOIT STIL. Pak elke kans aan, die hebt en krijgt. Denk aan je doel. Heb geduld. Ben gemotiveerd. Wees sterk. Geef nooit op. Probeer het elke keer weer. Laat het niet bij zitten.

Bescherm jezelf met een onzichtbare veilige muur, MAAR doorbreek de muur van angst, onzekerheid, wantrouwen, geen motivatie, negatieve gedachten, dip in de put gaan zitten en piekeren, versteend gevoel, onrust, pijn, kwaad, gespannen, wanhopig zijn.

Wil niet te snel, sta vooral niet stil. Je komt niet verder, maar je maakt juist de put dieper. Elke dag is een dag om te gebruiken om te willen bereiken wat we willen bereiken. Hoe erg de situatie ook is. GEBRUIK HET, GEBRUIK HET OOK GOED.

STOP!!!!! DO NOT STAND STILL BUT MAKE YOUR DREAM COME TRUE. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *