Bloggen

Bloggen is voor mij een hobby. Alles wat er door mijn hoofd heen gaat kan ik opschrijven. Het lucht op. Het maakt me rustig. Vooral het inspireert mij. Inspireren in de vorm van dat ik gemotiveerd wordt. Meer te weten kom, mij ontwikkel en het gebruik. Ik vindt het ook leuk om mijn ontwikkelingen te delen met andere bloggers. Ook van hun leer ik dan weer wat bij. Elke ontwikkeling is een stap verder. Bloggen ben ik pas mee begonnen, en ik vindt het nog hartstikke leuk ook. Zelf werk ik met de software WordPress. Ik vindt het zelf een fijn software om mee te werken. Het is makkelijk en snel te leren. Bloggen is voor mij een soort dagboek geworden voor mij. Een dagboek waar ik mijn gedachte in weg kan schrijven. Ik kan mijn eigen ontwerpen creëren. Foto’s maken en het uploaden op mijn website/blog.

 

Verschillende teksten.  Over het onderwerp  angst tot het vloggen. Het maakt niet uit. Niet alleen geeft het me rust maar creativiteit, motivatie, doorzettingsvermogen en het creëert mijn eigen doel of doelen. Het brengt me ook dichterbij mijn aller grootste doelen.

 

Bloggen wilde ik allang. Nu kan het en weet ik soms niet waar ik moet beginnen. Alle onderwerpen dwalen te gelijkertijd door mijn hoofd. Dan zet ik mijn muziek aan en verschijnen de woorden èèn voor èèn op papier. Of het overdag is of s’ nachts. Als de teksten in mijn hoofd dwalen moet ik ze op papier zetten, anders ben ik het kwijt.

 

Soms als ik zelfs op de fiets zit komen de woorden dan naar boven. Het enige wat ik dan probeer is dat ik de woorden onthoud hoe het in me opkwam.

 

Het duurt soms dagen voor dat ik weer een leuke tekst in mijn hoofd krijg, maar soms heb ik dagen lang achter elkaar  dat er teksten in mij opkomen.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *