De Tijd⏱⏰🕰

Als we de dag beginnen stressen we al met dat we zoveel moeten doen op een dag. Dat we naar het werk moeten gaan b.v. en als we van het werk komen nog zoveel moeten doen in huis. We panikeren snel als ons agenda of dag vol staat gepland. De kunst daarvan is dat we rustig moeten blijven, de tijd eerst ervoor moeten nemen om te kijken wat er gedaan moet worden en het dan indelen in onze hele dag. De tijd is daarom belangrijk. Tijd kan zoveel rust geven. Als we weten wat wanneer we het kunnen doen. We realiseren ons niet dat we eigenlijk uit het niets aan het rennen zijn, terwijl we nog kunnen lopen. Plannen en tijd gaan heel goed samen. Door goed te kunnen plannen houd je ook rekening met de tijd. Door goed te plannen houd je nog tijd over.

⏱⏲⏰🕰⌛⏳

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *