Mijn eerste apple product iPod Touch en iPhone. ( device)

Mijn aller eerste apple device was de eerste iPod touch. The first generation iPod touch. Vanaf dat moment wilde ik geen ander device meer. Mijn ipod Touch was 8 gb. 8gb was in die tijd veel voor mij. Ik heb heel veel ontdekt met de iPod touch. Hoe apps werken. Ik heb handige apps ontdekt. Hoe apple in elkaar zit. Toen ik alles een beetje had ontdekt. Films kijken, muziek zetten op iTunes. Wat voor functies iTunes allemaal heeft, ben ik overgestapt op de iphone.

Mijn aller eerste iPhone was de iPhone 3g 8gb. Ik heb die iPhone heel lang gehad. Heel veel geleerd van updates. Waarom updates zo belangrijk zijn voor je telefoon. Sinds ik een iPhone heb, wil ik niks liever mee. Ik heb helemaal geen problemen gehad met de iphone. Alles werkte perfect en het was makkelijk te gebruiken. 

Nadat ik de iPhone 3g gebruikt had, was ondertussen de iPhone 4s uit. De iPhone 4s was een nieuw model vergeleken met de 3g. Het had een heel ander design , het was sneller vergeleken met de iPhone 3g. Je had achtergrond afbeeldingen , voorgrond afbeelding. De geheugen waren ook in  keuzes uitgebreider. iTunes had ook een grote update gehad. Je had meer games voor de iPhone en je kon mooiere foto’s maken. FaceTime was ook al uit op de iphone. Elke keer weer verbaasde het me hoe apple zich ontwikkelde in zijn producten.

Na een aantal jaren de iPhone 4s gebruikt te hebben ging ik over op de iPhone 5. Met deze iPhone ben ik ook begonnen met vloggen. De iPhone 5 was lichter, dunner, sneller. De iPhone 5 had ik zelf in 16 gb. 

Na 3 jaren de iPhone 5 gebruikt te hebben vond ik dat het tijd werd voor een iPhone 6s.

Deze iphone heb ik nog steeds. Het is de iPhone 6s , gold , 64 gb. Deze iPhone is echt een beast. Met deze telefoon kun je gewoon 4k videos opnemen. Het zijn echte scherpe beelden. Ik heb heel lang met de iPhone zitten volgen.

Ik momenteel 53 nummers, 11 video’s, 104 foto’s , 40 apps en van de 64gb heb ik 50,48 gb nog over op mijn iPhone 6s. 

 

 

 

 

 

De iPhone 6s is gekomen met de functie 3D touch. Wat is 3D touch? 3D touch is een functie dat je op de app kunt klikken en je snel functie te voorschijn ziet komen. Een voorbeeld daarvan is.

Ik gebruik de iPhone 6s nog met alle plezier. Ik ben nog niet van plan om een nieuwe iPhone aan te schaffen.

Over 2 of 3 jaren denk ik dat ik een nieuwe iPhone zal aanschaffen. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *