Op vakantie in Suriname

In Suriname waren het leuke tijden. Ik had het ontzettend genoten van de tijd. De plaatsen waar ik allemaal geweest was, waren hele mooie plekken. Groen, zee, mooi blauwe heldere wolken. Zelf vond ik het heel leuk om mijn familieleden terug te zien. Oom, tantes, nichten, neven. We hebben samen ook hele mooie tijden gehad. Heel veel gelachen. Mijn ouders hadden mij naar bijna alle shops meegenomen, natuurlijk ook naar zeedijk en Scheveningen. Dat waren hele mooie plaatsen om heen te gaan.

Winkels die zo groot waren. In de winkels verkochten ze zelfs truitjes en jassen. wat me opviel aan de winkels waren de mooie fonteinen binnen in de winkels.

 

Zelfs was ik ook naar cola kreek geweest, samen met mijn ouders en familieleden. Het was super leuk op cola kreek. We konden daar heerlijk zwemmen en er was heerlijk eten.

Wat ik ook leuk vond om mee te maken was de inheemsen dag in Suriname. Ik kon op de inheemsen dag zien hoe mensen handgemaakte sieraden maakten. Zelfs zag ik een boot gemaakt van hout helemaal met de hand. Daarnaast waren ook heel veel lekkernijen. Daar hebben we ook van gesmuld. Natuurlijk hadden we ook voor de familieleden ook wat meegenomen. Op de inheemsen dag heb ik zelf een foto gemaakt met een indiaan. Daarnaast waren er heel veel activiteiten voor kinderen. Activiteiten zoals een springplank, paardrijden. De natuur was ook heel mooi om zien en om van te genieten.

 

Hier beneden kun je zien hoe ik mijn vakantie in Suriname in het echt heb meegemaakt.

Heel veel kijk plezier.

 

Als je mijn videos leuk vindt kun je abonneren op mijn kanaal. Het is helemaal GRATIS.

Be free to subscribe to my Channel for more funny video’s.

https://www.youtube.com/watch?v=KrILqC_b2bE&frags=pl%2Cwn

 

https://www.youtube.com/watch?v=tX5wLnjOnVY&frags=pl%2Cwn

https://www.youtube.com/watch?v=bnksAve33Rk&frags=pl%2Cwn

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *