De kern van het leven

De kern van het leven is soms moeilijk te vinden, maar soms ook heel makkelijk te vinden. De kern van het leven is eigenlijk bewust bent van de kleinste dingen. Heel eenvoudig, de bladeren vallen als het herfst wordt, dat het sneeuwt in de winter of dat het waait. Maar dat je ervan bewust bent dat er positieve en negatieve situaties in je leven zult hebben. Dat je accepteert en bewust bent dat er mensen zijn in je leven die komen en gaan. Leert op je eigen benen staan. Jezelf te kunnen verzorgen. Jij je eigenweg, de goede weg bepaald. Dat je bewust van bent dat je alles wat je wilt bereiken ook kunt bereiken. Je ervaart om van je fouten te leren en hoe je van je fouten kunt leren.

 

De kern van het leven is dat je er ook van bewust bent dat wat er gebeurt is niet meer terug komt of dat je het niet terug kan draaien. Neem daarom elke kans die hebt en grijp het met beide handen. Ook al is het op dat moment niet wat je echt wilt. Ben er van bewust dat je stap voor stap kunt groeien.

 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *