30 JAAR Vakantie naar dubai

30 jaar. Daarom kwam ik met het idee om een artikel te gaan schrijven over 30 jaar.  Voor mijn 30ste verjaardag kreeg ik niet alleen een nieuwe iPhone. De iPhone xs Max maar ook een reis naar Dubai. Voordat we echt beginnen met dit artikel wil ik als eerste mijn vader bedanken voor een heel , heel mooi reis naar Dubai met alles der op en eraan en natuurlijk ook voor een gloed nieuwe versie van de iPhone. De iPhone xs Max. Ik had het helemaal niet verwacht. Mijn vader belde me in de Avond op rond een uur of 19.00uur en vroeg of ik ook een iPhone wilde hebben. Ongelofelijk dat ik mijn ervaringen met jullie mag delen.

de iPhone xs max gold

Foto’s van de iPhone xs Max

De iPhone heeft een geheugen van 64 gb en is goud kleurig. De foto’s met deze iPhone zijn echt heel mooi. Face id is een nieuwe functie en het is echt heel snel. Wat ik fijn vindt aan deze telefoon is dat het een volledige scherm heeft. Films kijken, muziek luisteren is echt heel fijn. De langdurigheid van de baterij is fantastisch. Het hangt natuurlijk vanaf wat je gebruikt op de iPhone. speel je spelletjes of kijk je films, vlog je bijvoorbeeld met de iPhone natuurlijk gaat de batterij dat wat sneller leeg. Maar dat geld voor alle apparaten. Waar ik een beetje aan moest wennen was dat de home knop weg was. Voor de rest ging het heel snel. Elke update die ik tot nu heb gehad verbaasd me dat de iPhone steeds simpeler wordt en veiliger.

Maar ik heb niet alleen de iPhone gehad voor mijn verjaardag van mijn vader.Van mijn vader heb ik een reis naar Dubai gehad voor mijn verjaardag. Een all in one reis. Een reis dat ik ook niet zal vergeten. Mijn vader liet me echt gewoon mijn ding doen, mijn verantwoordelijkheid nemen, wat ik echt prachtig vond. Als eerste wil ik mijn vader bedanken dat hij mij alles gegeven had tijdens de vakantie. Mijn eigen hotelkamer, mijn keuze en hij liet mij ook beslissen. Dat vond ik heel prettig.

We zijn naar Burj khalifa geweest. Mooi uitzicht, mooi ervaring.

Bburj khalifa kun je bereiken via de Dubai Mall. De grootste mall en het was zeker mooi om daar te wandelen. Alleen zijn de malls natuurlijk duur. De liften van Burj Khalifa gaan enorm snel. Als je omhoog gaat of naar beneden rekenen maar dat je het aan je oren voelt.

very beautiful

Waar we ook geweest zijn is het aquarium in Dubai zelf. De aquarium van de Dubai mall zelf. Dat was ook heel mooi om te zien. Alle vissen en haaien.

Een selfie en hij deed nog mee ook 😂😂

Het waren zeker mooie ervaringen in het aquarium.

En dan was er nog een mooie ervaring. Het watervliegtuig. Wat een snelheid, wat een uitzicht. Het was echt super gaaf. Ja ik had de kans gekregen om naast de piloot te gaan zitten.

Jap ik en er Trots op.

Het was een reis om nooit te vergeten. Ik heb heerlijk gegeten, geshopt en ik he mooie ervaringen gehad door deze 3 activiteiten te mogen doen. Vliegen over Dubai is echt prachtig. Het uitzicht was prachtig om te zien. Toen we geland waren op het water leek het of we in een speedboot zaten. Zelfs een watervliegtuig kan heel snel opstijgen en landen. Het watervliegtuig was een 5 sterren watervliegtuig. Ik zat met een groep chinezen. Voordat we gingen vliegen kregen we eerst een voorlichting, waar we op moesten letten en wat niet we niet mochten doen aan boord. Het zelfde wat je in een gewone vliegtuig ook krijgt te horen. De veiligheid regels. Daarna gingen we met de bus naar het watervliegtuig. Ik heb zelfs een miniatuur van een watervliegtuig.

Het eten in Dubai is Halal. Je kunt er overal eten. Heerlijk was het eten. Om de halve staat kon je een eet tent vinden. Echt smaakvol. Elke dag bestelde we eten en aten we 2 keer zoveel als normaal.

We wandelde 2 keer op een dag. Eerst s’morgens, hadden we dat gedaan, gingen we terug naar het hotel om te rusten. In de middag uren rond 17.00 gingen we dan weer naar buiten om te wandelen. Het was heerlijk om te wandelen want het weer viel reuzen mee. kortom de reis was echt fantastisch.

Ook waren we naar het strand geweest om te wandelen. We konden ook het 7 sterren hotel zien wat ook een beauty was. Het waaide er heel fijn aan het strand. Aan het strand hadden we een ijsje gegeten. Heerlijk eten en wandelen het fijnste wat er is om te kunnen doen.

Voor een motiverend stuk geef ik jullie mee dat je elke dag dankbaar moet zijn wat je kunt doen of heb mogen doen in je leven. Ben dankbaar wat je hebt en wat je nog niet hebt.

Ik wil mijn vader nogmaals hartelijk bedanken voor een hele , hele mooie reis naar Dubai.

Hieronder kun je 3 delen vinden van de Dubai vlogs. Op mijn youtube kanaal kun je de andere 7 delen ook bekijken. Heel veel kijk plezier.

Dubai vlog DEEL 1
Dubai vlogs DEEL 2
Dubai vlogs DEEL 3

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *