Mijn apple collectie

Apple collectie.

Apple begon ik te gebruiken toen ik 18 jaar was. Op mijn 18de verjaardag kreeg ik van mijn ouders een iPod touch 1ste generatie. Het was een iPod waar ik alles van apple ontdekte. Hoe apple werkte, welke apps ze hadden, wat updates betekende ect ect. Ik ontdekte dat het veilig was en ik meer en beter met apple kon werken dan met ander software’s. Het ideale was dat ik alles heel gemakkelijk met 1 hand kon bedienen. In alle opzichten was het voor mij een voordeel. iTunes, app store, alle apps in de app store, het paste gewoon bij mij.

Nadat ik de iPod touch gebruikt had en ontdekt had hoe alles werkte, stapte ik over naar de iPhone 3g 8gb. De iPhone 3g was zwart. Naast dat ik alles kon doen wat ik met de iPod kon doen, was het mogelijk om ermee te bellen. Dat was heel ideaal. Alles op 1 apparaat. Muziek kunnen luisteren, foto’s maken, video’s kunnen bekijken, het was goed te combineren met mijn beperking.

Na de iPhone 3g stapte ik over op de iPhone 4s. Met de iPhone kon je veel meer dan de 3g zelf. Je had nu een mooi achtergrond, die je kon veranderen. Het beeldscherm was scherper in kleur en vooral sneller. De mooiste optie dat uit kwam was Siri. Vanaf dat moment werd alles ook veel makkelijker. Muziek aanzetten met Siri , mails sturen , mails luisteren, telefoneren vanaf Siri, smsen vanaf Siri, notities schrijven, met Siri betekenis zoeken van woorden, op het internet browsen, herinneringen toevoegen vanaf Siri, Agenda bijhouden vanaf Siri, wat het weer is voor de dag. Het is ongelofelijk hoe gemakkelijker het is geworden om je iPhone te gebruiken met siri.

Nadat ik mijn iPhone 4s kreeg was ik nieuwsgierig naar de gadgets van apple. De apple dock universal, hoesjes, opladers, oordopjes. vanaf dat moment schafte ik ook de iPad 2de generatie aan en probeerde ook de gadgets uit. Hoesjes voor de iPad , docks, speakers met bluetooth. Ik wilde altijd weten welke nieuwe functies er uit kwamen met de update.

Na de iPad 2 schafte ik de iPhone 5 aan. iPhone 5 met nieuwe functies, uitgebreide versie van siri. Met de iPhone 5 begon ik mijn youtube kanaal. Filmen of vloggen met de iPhone was heel gemakkelijk. Met imovie op de iPhone 5 kon ik heel gemakkelijk mijn video’s bewerken en uploaden. Imovie is een heel zwaar programma en dat je een zwaar programma kan gebruiken op je telefoon dat maakt het voor mij af. Je hebt de gelegenheid om op te nemen en gelijk te bewerken en het te uploaden op youtube.

Na de iPhone 5 had ik de iPhone 6s. De iPhone waarmee ik echt veel kon. De camera had een hele grote update gekregen. Het was in formaat veel groter. Het scherm was scherper en de software was groter en veel uitgebreider.

Mijn eerste film die ik aanschafte op iTunes was de eerste film van Steve Jobs. Zelf schafte ik ook de biografie van Steve Jobs aan. Een boek wat niet verveelt. De 2de film van Steve Jobs was ook heel mooi om te kijken.

Jullie merken mijn collectie werd steeds sneller groter. De aipods kwamen uit en wilde die ook graag hebben. De AirPods zijn hele fijne oordopjes om muziek mee te luisteren of films mee te kijken. Het zit goed in je oren en het doet niet pijn. Maar het aller fijnste van de AirPods zijn , is dat de case van de AirPods een accu hebben om de AirPods op te laden. Je hebt altijd opgeladen oordopjes. Vergeet wel niet de case zelf op te laden. De AirPods zijn mooi wit en strak van design.

De Apple TV. 📺 Het begon met de 3de generatie. iTunes gebruiken, YouTube, netflixen. De apple tv was echt de hele dag elke dag weer aan. Na dat de 3de generatie stuk ging schafte ik de 4de generatie aan. Veel sneller en nieuw op de 4 de generatie was, dat de apple tv afbeeldingen weer gaf/geeft.

Toen, ja toen was het tijd voor de grootste aanschaf. Iets wat ik al vanaf mijn 17de al heel graag wilde hebben. DE MACBOOK PRO 2016 met TOUCHBAR. Wat was en ben ik er trots op dat ik het heb kunnen aanschaffen. Nu ik alles kan koppelen met elkaar is het heel gemakkelijk te switchen tussen apparaten. Ben je een film aan het kijken op de apple tv kun je hem verder kijken op je iPad en begint de film waar hij gestopt was op de apple tv. Maar niet met films. Ben je aan het werken op bijvoorbeeld word of pages dan kun je verder op alle apparaten waar je gebleven was. Ben je begonnen op de MacBook pro dan kun je verder gaan op de iPhone of iPad. Zo kun je dat dus ook met alle andere apps.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *