WIE IS Shiene Arjun

Wie ben ik? Al jaren lang wilde ik graag een eigen website/blog ontwerpen of creëren. Nu ik op mezelf woon is het me eindelijk gelukt om mijn eigen blog te hebben. Met schrijven kan ik mijn gedachten kwijt. Heel veel gedachten. Negatieve of positieve gedachten. stil, denkend, doen is wie ik ben. ik was en ben altijd bezig met mijn hobby’s. Ik heb altijd alles in mezelf gedacht. Vroeger kon en durfde in mijn mening niet te geven. Muziek was en is nog voor mij mijn enige medicijn om mijn gedachte gevoelens op een rijtje te zetten en een plek te geven. De tekst, melodie en de klank maken dat ik mijn gedachte en gevoel kwijt kan, waardoor ik automatisch geleerd heb te schrijven. Nu zit ik hier op mijn eigen blog te schrijven.

Verder heb ik een beperking aan mijn rechterhand. Ik heb bijna tot geen gevoel aan mijn hand/rechter gedeelte van mijn lichaam. Omdat ik wilde zijn als één van anderen heb ik mezelf geleerd hoe ik het beste kan omgaan met mijn beperking. Als ik heel eerlijk ben, het is nog best moeilijk te accepteren dat ik het heb. Want je stoot je tegen heel veel dingen aan, zeker als je bezig bent met iets waar je echt van houd om te doen. Ik heb geleerd om ermee om te gaan en proberen om zo zelfstandig te worden. De kleine dingen in het leven zijn voor mij meer waard. Een ‘hoi, hoe gaat het?’ is voor mij meer waard, dan de nieuwste van het nieuwste in huis te hebben.

Waar ik altijd interesses in had zijn software, hardware, gadgets , accessoires voor electronica. Wat is er nieuw, wat kun je ermee, wat is het verschil tussen de eerste generatie devices en 2 de generatie devices. Ik ben altijd te vinden achter mijn laptop of social media en video’s opnemen. 3 jaar geleden ben ik dus ook met mijn eigen YouTube kanaal begonnen. De regels van YouTube zijn strenger geworden en daarom had ik mijn YouTube kanaal verwijderd. Na veel onderzoek ben ik gerust mijn 2de kanaal begonnen. Nu creëer ik daily vlogs. Je kunt elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag om 19.00 uur een daily vlog van mij bekijken. Het is heel fijn dat ik studenten, kinderen en ouderen wat kan meegeven. Meegeven in de zin van positiviteit, moed, kracht, motivatie, wat discipline en natuurlijk wat over electronica en software. Het doet mij goed. Heel goed. Je kunt zeggen dat het een motivatie is dat ik mijn gedachte in beweging kan zetten door te vloggen. positiviteit , motivatie dat alles mogelijk is. Waar een wil is, is er ook een weg. Probeer van alles te doen, dan ontdek je de verschillende mogelijkheden en ontdek je beetje bij beetje de kern van het leven. Dat vindt ik heel belangrijk. Dat jongeren zich beseffen dat de kleinste dingen in het leven meer waard zijn dan het bezit wat ze hebben of willen hebben.

Daarnaast ben ik een persoon dat de kat uit de boom kijkt. Ik wacht af, ik kijk en observeer mensen eerst.Vertrouwen is voor mij de sleutel. Zie ik en merk ik dat ik je niet kan vertrouwen dan houd ik afstand. Dan weet ik dat ik niets met je kan bouwen. Dat wordt zo vaak en veel vergeten. Ik vindt dat iedereen een mens is. Je kent je grenzen, pas het dan ook toe bij een ander. Dat is dus waarom ik probeer motivatie in te brengen door vlogs te creëren .

Zo nu weten jullie wie ik ben. Een jonge vrouw dat houd van oprechtheid en gebruik wil maken van elke kans die ik krijg in mijn leven. Elke ervaring is een ervaring meer. Daar kom je het verste mee en natuurlijk niet te vergeten oprechtheid, vertrouwen, doorzetten en vooral NIET opgeven.

Mijn naam is Shiene Arjun en mijn motto is positiviteit laat je zien hoe mooi het leven kan zijn. Haal alles uit het leven. Grijp kansen en ga voorzichtig risico’s aan. Het kan je brengen waar je niet aan gedacht had dat je zou komen. Blijf je instinkt en het goede pad volgen. Het gaat om jou wat jij ervan kunt uithalen, jij bent één dus UNIEK.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *