EEN MAATJE OF VRIENDEN/INNEN

Wie kun je een maatje, vriend of vriendinnen noemen? Het is moeilijk te zeggen. Je kunt zowel je maatje als vriend/in alles vertellen. Je probeert voor iedereen klaar te staan, maar wie vertel je wat. Je maatje of je vriend/in?

Stel je die vraag. HOE ZIE IK EEN PERSOON EN MOET IK EEN PERSOON PERSE IN EEN HOKJE OF CATEGORIE PLAATSEN?

Op deze vraag kun jij zelf alleen een antwoordt geven. Wat mijn antwoordt is? Mijn antwoordt op die vraag is NEE. NEE je hoeft geen personen in een vakje of categorie te zetten.

Als je niet alles op den duur kunt vertellen aan elkaar, dan heeft het geen zin om een persoon een vriend/in of maatje te noemen. Het betekend niet dat je mekaar niet met respect moet behandelen. Je kunt met elkaar omgaan.

Als het gaat om maatje of vriend/in dan gaat het om vertrouwen, maar niet alleen je vriend/in of maatje. Het gaat om iedereen. We zijn allemaal mensen. We hebben allemaal gevoel of emoties. Als we onze grenzen hebben en we onze grenzen kunnen toepassen bij elkaar kunnen we samen een mooie en goed band opbouwen.

Veel mensen zeggen as je niet alles vertelt dan lieg je niet. Uit ervaring zeg ik en spreek ik. Die mensen die dat zeggen zijn de grootste leugenaars/ wan trouwers. Zei zijn degene met 2 gezichten.

Het gaat erom hoe je elkaar behandeld. Behandel je een persoon oprecht. Kijk altijd eerst naar jezelf. De 2de stap is de weerkaatsing die je krijgt. Zo kun jij jezelf beschermen. Gaat de persoon echt oprecht met je om? Dat is de grootste vraag, en neem van mij aan die vraag kun je nooit volledig beantwoorden.

Elke relatie of het gaat om een vriendschappelijke relatie/ maatje , familie relatie of echte relatie. Je komt altijd terug bij het vertrouwen, grenzen van elkaar en hoe goed je de persoon kent.

Wat men vergeet is respect. Als we het hebben over respect dan komt ego ook ter sprake. Ons ego houd ons tegen van het toegeven dat we een fout gemaakt hebben. Terwijl dat niet nodig is.

Respect , acceptatie, vertrouwen, grenzen, luistert oor, geduld, communicatie zijn de key van een goed relatie.

Samen zijn we 1. Samen zijn we groot en kunnen we door groeien.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *