STOP MET HET ZOEKEN NAAR JE PASSIE

Het klikt heftig, of niet. Als ik zeg STOP MET HET ZOEKEN NAAR JE PASSIE. Als jullie het zo horen. Waar denken jullie als eerst naar? Waar gaat jullie gedachte naar?

Wat bedoel ik ermee? Als jij je focust op je passie en dan bedoel ik echt focust op alleen je passie dan kun jij je zelf in de valkuil lokken.

Het is goed dat jij je focust op je passie en je doet waar je energie van krijgt en je daarin groeit. Maar je kunt jezelf blokkeren omdat je andere wegen, andere kansen niet ziet. Je sluit je onbewust af voor heel veel andere uitdagingen.

Als jij je gaat focussen op alleen je passie, dan wil je alleen maar je passie VINDEN. Dan ga je automatisch alles leuk vinden. Je gaat zelf dingen doen die totaal niet bij jou zal passen, omdat jij je passie wilt vinden.

In gedachte DENK je ALLEEN misschien is dit WEL mijn PASSIE. Het gevaar is dat als een bepaalde hobby of functie niet bij je past de teleurstelling nog groter wordt. Hoe groter de teleurstelling hoe groter ook de angst wordt om dingen te gaan proberen.

Wat er ook gebeurd is dat jij meer vooroordelen zal hebben. Je gaat gelijk iets afkeuren, zonder dat jij het hebt geprobeerd.

Je passie vindt je alleen als je er niet naar zoekt. Doe gewoon te doen wat je interesseert en wat je leuk vindt en het komt naar je toe. Ontspan!!!

Je passie achtervolgd je. Sterker nog je met al geboren met je passie.

Wat bedoel ik daarmee? Ik bedoel ermee:

De manier waarop je kijkt, de manier waarop je leert, de manier waarop je open staat, de manier waarop je helpt, de manier waarop je geeft, de manier waarop je ontvangt, de manier waarop je te werk gaat, de manier waarop je het aanpakt, de manier waarop je voelt, de manier waarop je vertelt, de manier waarop jij kijkt naar je mogelijkheden De manier waarop je kijkt naar je vertrouwen, je angsten, het gemis, je pijn JOUW EIGEN STRIJD.De strijd die jij aan wilt gaan om je goals te behalen.

Hoe kijk je naar de wereld. Kijk je naar de wereld met een negatieve mind-set of kijk je naar de wereld met een positieve mind-set. Als jij positief kijkt en een positieve mind-set hebt trek je mensen juist aan, terwijl als jij een negatieve mind-set hebt jaag je juist de mensen weg. Je wilt dat mensen naar te toekomen. Dus sta er voor open.

Stop met het zoeken naar je passie DEEL 1
stop met het zoeken naar je passie DEEL 2

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *