Stop met het verliezen van tijd

We hebben allemaal plannen. We plannen alles in. Maar wanneer het komt om actie te ondernemen, dan stellen we het uit. We stellen het uit tot over één uur tot aan een dag. Tijd kunnen we niet terug draaien dus als we uitstellen, en blijven uitstellen, dan verliezen we de tijd wat we konden gebruiken om verder te zijn dan dat we NU nog een begin moeten maken.

Als je wat wilt doet, doe het ook en stel niet uit. Laat je niet verleiden en beet nemen met de tijd die we hebben. We hebben tijd, maak daar ook gebruik van.

Kun je nagaan, dat alles wat je nu doet ook met tijd te maken heeft. De tijd stopt niet, zal ook NOOIT stoppen. Dus grijp elke kans die je hebt. Heb je tijd, verlies en verspil het niet.

Verlies je tijd niet met chillen. Mensen die veel chillen en chillen op nummer 1 zetten, zullen nooit binnen korte tijd verder komen. Als jij je tijd goed indeelt zul je zeker verder komen dan gisteren.

Stop vooral met je tijd verliezen aan vrienden die alleen maar willen chillen. Chillen zal je nergens brengen. Chillen zal je niet helpen met je toekomst of sparen.

Stop met het onnodig op social media scrollen. Kijk op social media naar meer motivatie video’s. Video’s die jou zullen helpen om je sterker, krachtiger, inspirerender te maken. Ideeën die in je opkomen, mind-set sterker van wordt.

Als je goals en doelen wilt behalen, is het belangrijk dat jij alle tijd die je hebt, die je krijgt te benutten. Benut de tijd om jezelf te verbeteren. Benut de tijd om verder te komen dan gisteren.

Ben beter dan gisteren.

Sta vroeg op en ga vroeg naar bed. Je zult zien dat als jij je dag goed indeelt je heel veel op een dag gedaan krijgt. Train je mindset.

Door jezelf de habit aan te leren om vroeg op te staan en vroeg naar bed te gaan, zul je ook merken dat jij je beter in je vel zit. Je hebt heel veel energie.

Als je innerlijke bitch zegt: ‘ik heb tijd’ vertel aan je innerlijke bitch ‘NEE’ ik heb geen tijd. Dan ben je geneigd om eerder op te geven en het te vervagen. Zo daag jij jezelf niet uit en zet jij het aan de kant, waardoor jij een belangrijke ontwikkeling mist. Dat is dus ook een soort van tijd verliezen. Je verliest tijd in je zelfontwikkeling.

Daag daarom jezelf uit. Elke dag weer. Elke uitdaging is een uitdaging een ontwikkeling meer.

Tijd is key. Onderschat de tijd tien, NOOIT.

Tijd is key

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *