Succes van de andere kant

Succes

Als we het horen, klikt het als goud in ons oren. Het eerste wat in ons opkomt is de hoeveelheid geld wat we hebben. Groot huis, mooie auto. Vrijheid.

Als we het van de andere kant eens gaan bekijken. Ja, succes heeft in mijn ogen ook een ander kant. Want, waar ben je begonnen? Hoe en je begonnen? Wat heb je er allemaal voor moeten doen? Wat heb je ervoor moeten opgeven? Wat was je prioriteit? Wie stonden er achter je? Wie hebben je de rug toegekeerd? Wie heeft genomen en is weggegaan?

In dit leven speelt er ontzettend veel mee als je het hebt over succes. Loslaten, de strijd aan gaan voor je succes, doorzetten, openstaan voor ontwikkelingen, samenwerken en altijd je pad alleen bewandelen op het laatste moment. De succes die jij hebt behaald, daarvoor heb jij hard moeten werken. Jij bent de enige persoon dat elke dag een stap vooruit zet of gezet had. Jij bent de enige persoon dat openstaat voor uitdagingen, nieuwe kansen, mogelijkheden en jij bent berijd om er keihard voor te werken.

Jouw succes is jouw harde werk. De tijd en energie die je hebt gestoken in je succes. Wat jij geleerd hebt, is van jou en alleen van jou. Dat kan niemand van je afpakken. De mind-set die je hebt, dat is alleen van jou. De kracht, de tijd, de energie, doorzettingsvermogen, gedachte. Alles wat je nodig hebt om je eigen succes op te bouwen, daar kan niemand bij. Dat gene is het kostbaarste wat jij in bezit hebt.

Dan moeten we niet vergeten aan de manier waarop we denken. De manier waarop we denken heeft een groot invloed op de manier waarop we een plan uitwerken, actie ondernemen en vervolgens het resultaat hebben.

Zeker in de tijd van nu, iedereen is bezig met het resultaat, maar vergeten wat het met je mindset doet. Wat het mentaal of fysiek met je doet.

Als laatste, wat denk je van de obstakels, angsten overwinnen, fouten maken en ervan leren. Je sterke punten krachtiger maken en je zwakke punten sterker maken. Discipline opbouwen. 

Iedereen wil tegenwoordig dat alles op het bord gezet wordt. Ik hoor ook vaak zeggen,’succes daar moet je mentaal sterk voor zijn’ het is klare bulshit. Op weg naar je succes wordt je mentaal sterker. Door het gewoon te willen en het gewoon te doen.

STOP DUS MET ALLE ONZIN, ZIELIGE GEDOE EN ZELFMEDELIJDEN. START VANDAAG MET JOUW SUCCES.

Kostbaarste en het wat onverwoestbaar is:

 1. Je hart en ziel
 2. Mind-set
 3. Energie
 4. Kracht
 5. tijd
 6. Doorzettingsvermogen
 7. Hoop
 8. Gedachte
 9. Fision
 10. Doelen en goals
 11. Je kijk op positiviteit
 12. Omdenken

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *